19 жовтня 2021 р. в НФаУ відбулося урочисте вручення сертифікатів розробникам дистанційних курсів

19 жовтня 2021 р. в НФаУ відбулося урочисте вручення сертифікатів розробникам дистанційних курсів

Протягом 2020-2021 н.р. в НФаУ проводилась апробація нових дистанційних курсів, розроблених кафедрами для підготовки здобувачів вищої освіти 1-5 років навчання. Кожен з апробованих дистанційних курсів підлягав експертній оцінці на відповідність вимогам «Положення про експертизу дистанційного курсу в НФаУ» за структурною, змістовною і методичною складовою.

В результаті проведеної активної роботи зі створення і удосконалення дистанційних курсів різними кафедрами університету, одинадцять дистанційних курсів підтвердиди свій рівень відповідності вимогам і отримали сертифікати.

Серед сертифікованих дистанційних курсів були і два курси, розроблені викладачами кафедри технології ліків – «Біофармація» і курс “Моделювання наукових досліджень”.

19 жовтня 2021 р. на засіданні Центральної методичної ради НФаУ, перший проректор Андрій Федосов урочисто вручив сертифікати розробникам і привітав із досягнутими результатами.

19 жовтня 2021 р. в НФаУ відбулося урочисте вручення сертифікатів розробникам дистанційних курсів19 жовтня 2021 р. в НФаУ відбулося урочисте вручення сертифікатів розробникам дистанційних курсів

 

Вітаємо з визнанням Ваших досягнень! Бажаємо успіхів і натхнення в подальшій роботі!