Олійник Світлана Валентинівна

Олійник Світлана Валентинівна

 

Кандидат фармацевтичних наук, асистент, секретар кафедри

Олійник Світлана ВалентинівнаОлійник Світлана Валентинівна Олійник Світлана Валентинівна

 

 

У 2006 році закінчила Національний фармацевтичний університет за спеціальністю «Фармація» та здобула кваліфікацію провізора.

У 2007 році закінчила з відзнакою магістратуру Національного фармацевтичного університету за спеціальністю «Фармація» і отримала кваліфікацію «Магістр фармації».

З 2006 по 2007 рр. – старший лаборант кафедри аптечної технології ліків НФаУ.

У 2011 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фармацевтичних наук на тему «Розробка складу та технології гомеопатичних препаратів з лікарської рослини Cyclamen europaeum» за спеціальністю 15.00.01 – технологія ліків, організація фармацевтичної справи та судова фармація (наук. керівник – д. ф. н., проф. Тихонов О. І.).

З 2010 року – асистент кафедри аптечної технології ліків ім. Д. П. Сало.

Виконувала обов’язки профорга кафедри аптечної технології ліків (2011-2018 рр.), відповідального за дисципліни «Технологія гомеопатичних лікарських засобів», «Основи сучасної гомеопатії» (2015-2018 рр.).

З вересня 2018 року по теперішній час – асистент кафедри технології ліків НФаУ.

 Нагороди:

  1. Диплом переможця, ІІ місце у конкурсі «Краща навчально-методична розробка року» 2017 р. за дистанційний курс «Технологія гомеопатичних лікарських засобів», номінація: «Кращий електронний засіб навчання».

Основні напрямки наукових досліджень:

  • Розробка складу, технології та аналіз гомеопатичних лікарських засобів на основі сировини природного походження.

Наукові здобутки: Автор понад 90 наукових і навчально-методичних праць. Серед них понад 70 наукових праць та 30 навчально-методичного характеру, у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і міжнародних рецензованих фахових виданнях – 22, 4 патенти, 2 авторських свідоцтва.