Пуль-Лузан Вікторія Вікторівна

Студентське наукове товариство (СНТ)

Кандидат фармацевтичних наук, доцент

Пуль-Лузан Вікторія Вікторівна

https://scholar.google.com/citations?view_op=list_works&hl=ru&user=7i5BaLcAAAAJПуль-Лузан Вікторія Вікторівна

 

 

У 2012 році закінчила Національний фармацевтичний університет за спеціальністю “Фармація” здобувши кваліфікацію спеціаліста провізора.

У 2013 році отримала диплом  Національного фармацевтичного університету за освітньо-кваліфікаційним рівнем “магістр” за спеціальністю “Якість, стандартизація та сертифікація” та здобула кваліфікацію магістра з управління якості.

У2015 році отримала сертифікат В2 (англійська мова) у Лінгвістичному центрі факультетів іноземних мов Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

У 2016 році достроково захистила кандидатську дисертацію на тему “Розробка складу та технології препарату місцевої дії для захворювань верхніх дихальних шляхів”(науковий керівник проф. Баранова І.І.) за спеціальністю “Технологія ліків, організація фармацевтичної справи та судова фармація” та здобула науковий ступінь кандидата фармацевтичних наук (ДК №036189).

З 2016-2019 рік асистент кафедри Товарознавства.

З вересня 2019 року та по теперішній час – асистент кафедри Технології ліків. На кафедрі відповідальна за Студентське наукове товарищество (СНТ) та сайт кафедри.

У 2020 році – закінчила   Харківський національний педагогічний університет імені Г.С. Сковороди та здобула кваліфікацію магістра за спеціальністю середня освіта (Мова і література (англійська)) за освітньою програмою «Англійська мова і література в закладах освіти».

З 2021 року-доцент кафедри технології ліків.

Основні напрямки наукових досліджень

  • Розробка складу та технології ветеринарних препаратів.

Наукові та освітнянські здобутки підтверджують понад 50 праць навчального, навчально-методичного та наукового характеру: 12 наукових методичних рекомендацій, патент України на корисну модель, статті у вітчизняних та зарубіжних наукових фахових виданнях, що індексуються у міжнародних наукометричних базах даних, у т.ч. Scopus та Web of Science, навчально-методична література, тези доповідей на міжнародних та вітчизняних наукових заходах різного рівня тощо.