Ніч науки 2021

Ніч науки 2021

18 вересня 2021 року в нашому місті проходила «Ніч Науки». Освітній проєкт реалізується в Харкові з 2013 року. Із року в рік він набуває популярності серед молоді, розширюється його масштаб, долучаються нові заклади вищої освіти, урізноманітнюється програма. Мета проєкту – презентація харків’янам та гостям нашого міста новітніх технологій та досягнень у науці. Завданням проєкту є пропаганда та розвиток закладів вищої освіти як наукових центрів, ознайомлення учнів шкіл міста з їхньою роботою. Цьогоріч організатори підготували цікаву програму, яка дасть можливість відвідувачам ознайомитися з роботою 15 закладів вищої освіти та планетарію, проєктами молодих учених, стати учасниками наукових експериментів, дискусій та насолодитися програмою пізнавальних заходів.

Ніч науки 2021Ніч науки 2021Ніч науки 2021

Харків – один із десяти найбільших студентських центрів Європи, провідний дослідний центр України. У Харкові зосереджена велика кількість підприємств наукомісткої індустрії, що дає  великі можливості для реалізації різноманітних проектів.

Ніч науки 2021Ніч науки 2021

Викладі кафедри технології ліків проф. Котенко О.М., доц. Ковальов В.В. та доц. Пуль-Лузан В.В. із великим задоволенням прийняли участь у цьому проєкті. Також здобувач вищої освіти 5 курсу Горинчой Ян, який праціює у СНТ кафедри проводив свій експеримент разом з учнями.