Засідання опорних кафедр

13 жовтня 2017 року відбулось сумісне засідання опорних кафедр технології ліків, аптечної технології ліків ім. Д.П. Сала, заводської технології ліків НФаУ з однопрофільними кафедрами вищих навчальних закладів  МОЗ України. Представники однопрофільних кафедр Запорізького державного медичного університету, Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я. Горбачевського, Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, Івано-Франківського національного медичного університету, Львівського національного  медичного університету ім. Данила Галицького та ін.

У зв’язку з введенням нового Примірного навчального плану підготовки магістра фармації в рамках засідання також було обговорено нову Примірну програму з дисципліни «Технологія ліків» для студентів 3-4 курсу спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» освітньої програми «Фармація». На підставі проведеної дискусії було сформовано ряд зауважень та бажань, які включено до Рішення засідання та подано до науково-методичної лабораторії з питань фармацевтичної освіти.

Також протягом засідання було обговорено підготовку та оформлення обов’язкової документації щодо методичного забезпечення навчального процесу згідно вимог «Положення про навчально-методичний комплекс дисциплін у НФаУ»

Засідання опорних кафедр Засідання опорних кафедр Засідання опорних кафедр Засідання опорних кафедрЗасідання опорних кафедр Засідання опорних кафедр